افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

کمالی: سربازان غایب منتظر اجرای مجدد طرح خرید خدمت نباشند

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: کسی منتظر احیای مجدد طرح خرید خدمت سربازی نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار موسی کمالی با بیان اینکه دیگر بخشش غیبت سربازی، به صورت کلی وجود ندارد، گفت: همانطور که پیش از این نیز اعلام شده معافیت سنی نیز دیگر وجود ندارد.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه پرونده خرید خدمت مختومه شده، متذکر شد: تنها راه برای سربازان غایب، انجام خدمت سربازی است.

 

وی افزود: اگر سرباز، در حین خدمت حسن انجام‌وظیفه و رفتار داشته باشند، فرماندهان می‌توانند تا دو سوم اضافه خدمت آنها را ببخشند.

 

کمالی با اشاره به وجود بیش از 2 میلیون مشمول غایب در کشور، خاطرنشان کرد: در این رابطه، ستادِ برخورد با مشمولان غایب و افرادی که آنها را بازداشت می‌کنند، تشکیل شده و جزئیات این طرح و نحوه برخورد با این افراد (مشمولان غایب) به زودی اعلام می‌شود.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به این سؤال که با توجه به درپیش بودن انتخابات مجلس، شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی از نمایندگان به دنبال احیای مجدد "خرید خدمت" هستند، نیز یادآور شد: خرید خدمت یک پدیده تبعیض‌آمیز و مشوقی برای تخلف بوده و اجرای این طرح در چند سال اخیر خود را نشان داد.

 

وی با بیان اینکه طرح خرید خدمت علاوه بر عدم کاهش غیبت، منجر به افزایش شدید غیبت شد، ادامه داد: می‌توان گفت پرونده خرید خدمت دیگر مختومه، بسته، به تاریخ سپرده شده و اجرایی نخواهد شد.

 

کمالی با تأکید بر اینکه کسی منتظر احیای مجدد طرح خرید خدمت نباشد از مشمولان غایب خواست برابر قوانین جاری، تکلیف سربازی خود را روشن کنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار